Skip to main content

Passion for fashion: ons motto uitgelegd

17 januari 2023

Bij Modehuis Pleunis brengen we ons motto ‘Passion for fashion’ op diverse manieren in de praktijk. Het begint met een scherp oog voor actuele ontwikkelingen op modegebied. Wat zijn de nieuwste (seizoens)trends? Hoe vertalen we die naar onze doelgroep? En met welke inspirerende en verrassende combinaties kunnen we onze klanten écht blij maken?

Omdat we graag maatwerk leveren, is selecteren ook een onderdeel van ons vak. Wat sluit optimaal aan op de smaak, behoeften en garderobe van onze klanten? Deze vraag nemen we mee bij de inkoop en proberen we altijd op individueel niveau te beantwoorden en te vertalen naar een gevarieerde collectie en persoonlijk kledingadvies voor elke klant.

Tot slot streven we naar een optimale winkelervaring. U krijgt in onze ruim opgezette winkel alle tijd en ruimte om onder het gemak van een smakelijke kop koffie op uw gemak rond te kijken en verschillende items te passen en combineren. Rondkijken en winkelen in een relaxte, gastvrije en hartelijke sfeer staat bij ons centraal. Kundige verkopers voorzien u graag van gericht advies als u daar behoefte aan heeft.

Benieuwd naar ons aanbod en onze diensten? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in hartje Vlodrop of neem contact met ons op via +31 (0)475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl.

Volg ons ook op Instagram: www.instagram.com/modehuis_pleunis

modehuispleunis #damesmode #herenmode