Skip to main content

Maak kennis met…Yvonne

10 januari 2023

Yvonne is een bekend gezicht voor de klanten van Modehuis Pleunis in Vlodrop. Ze werkt er al sinds 1979. “Ik kwam via mijn vriend in contact met het echtpaar Pleunis, dat destijds de zaak nog runde. Het begon met wat uithelpen in de vakantie toen ik net klaar was met school. Op een gegeven moment vroeg mevrouw Pleunis me of ik het leuk zou vinden om voor vast in de winkel te komen werken. Omdat het werk me prima beviel, was mijn antwoord een volmondig ja. En ik heb nooit een moment spijt gehad van die keuze.”

Wat vindt Yvonne de leukste aspecten van haar werk als verkoopster? “Vooral het persoonlijke contact met de klanten. Het is leuk om mensen in het nieuw te steken en te zien dat ze enthousiast en tevreden naar huis gaan. Zeker met klanten die regelmatig terugkomen krijg je een speciale band. Soms stel je een bepaalde combinatie voor en vragen mensen zich af hoe ik weet dat een item prima bij hun garderobe past. Bij vaste klanten weten we vaak precies wat ze in hun kledingkast hebben hangen. Ook het etaleren vind ik leuk werk, terwijl het eveneens boeiend blijft om van dichtbij mee te maken hoe de mode ieder seizoen weer verandert.”

Omdat Yvonne al zo lang meeloopt in het vak, heeft ze van dichtbij veranderingen in het verkoopvak meegemaakt. “Tegenwoordig winkelen mensen heel bewust en willen ze graag geholpen worden met een deskundig en persoonlijk modeadvies. Het is belangrijk om altijd eerlijk tegen klanten te zijn, goed te luisteren naar hun wensen en open te staan voor wat ze willen. Het streven: mensen tevreden de deur uit laten gaan en ze niets opdringen.”

innen het hechte team van Modehuis Pleunis voelt Yvonne zich als een vis in het water. “Truus en ik werken hier allebei al heel lang, waardoor we elkaar perfect aanvoelen. Met de andere collega’s is het ook fijn werken. We gunnen elkaar alles en zoeken altijd samen en als één team naar oplossingen. Daarnaast is het fijn en makkelijk dat ik kan werken in het eigen dorp. Eigenlijk wordt het werk steeds leuker naarmate ik ouder word!”

𝐖𝐢𝐥𝐭 𝐮 𝐨𝐧𝐬 𝐭𝐞𝐚𝐦 𝐥𝐢𝐯𝐞 𝐳𝐢𝐞𝐧, 𝐥𝐨𝐨𝐩 𝐝𝐚𝐧 𝐠𝐞𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐞𝐞𝐧𝐬 𝐛𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐛𝐢𝐣 𝐌𝐨𝐝𝐞𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐏𝐥𝐞𝐮𝐧𝐢𝐬 𝐞𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝐞𝐞𝐫 𝐧𝐮 𝐯𝐚𝐧 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐖𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐚𝐥𝐞 𝐒𝐭𝐚𝐩𝐞𝐥𝐤𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠! 𝐁𝐢𝐣 𝟏 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐤𝐞𝐥 𝐨𝐧𝐭𝐯𝐚𝐧𝐠 𝐣𝐞 𝟐𝟎% 𝐤𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠, 𝐛𝐢𝐣 𝟐 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐤𝐞𝐥𝐞𝐧 𝟑𝟎% 𝐤𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐟 𝟑 𝐨𝐟 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐤𝐞𝐥𝐞𝐧 𝟒𝟎% 𝐤𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠.

𝐖𝐚𝐜𝐡𝐭 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐥𝐚𝐧𝐠𝐞𝐫 𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐨𝐧𝐬 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐚𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐫𝐤𝐭 𝟕 𝐢𝐧 𝐕𝐥𝐨𝐝𝐫𝐨𝐩 𝐨𝐟 𝐧𝐞𝐞𝐦 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝐨𝐩 𝐯𝐢𝐚 +𝟑𝟏 (𝟎)𝟒𝟕𝟓 𝟒𝟎 𝟏𝟑 𝟒𝟖 𝐨𝐟 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐡𝐮𝐢𝐬𝐩𝐥𝐞𝐮𝐧𝐢𝐬@𝐡𝐞𝐭𝐧𝐞𝐭.𝐧𝐥.

Volg ons ook op Instagram: www.instagram.com/modehuis_pleunis

#modehuispleunis #damesmode #herenmode