Skip to main content

Merk in de spotlight: Joseph Ribkoff

24 januari 2023

Het Canadese label Joseph Ribkoff werd opgericht in 1957 en is inmiddels een begrip in de wereld van de internationale damesmode. De ontwerpen combineren een unieke stijl en trendy uiterlijk met veel draagcomfort en een hoogwaardige productiekwaliteit.

Opvallend is dat alle kleding van Joseph Ribkoff in Canada ontworpen, genaaid en geproduceerd wordt. Het merk levert onder meer stijlvolle cardigans, modieuze T-shirts, stijlvolle blazers, fraaie blouses en even comfortabele als mooie broeken, rokken en jurken. Casual, feestelijk of stijlvol en elegant: Joseph Ribkoff heeft een passende outfit voor elke gelegenheid.

Bij Modehuis Pleunis vindt u een uitgebalanceerde, met veel zorg en oog voor de wensen en behoeften van onze klanten samengestelde selectie uit de collectie van Joseph Ribkoff. Nieuwsgierig? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl. Of kom een keer langs in onze gezellige winkel in hartje Vlodrop om de collectie met eigen ogen te aanschouwen!

modehuispleunis #damesmode #herenmode