Skip to main content

Merk in de spotlight: Fuchs Schmitt

28 maart 2023

Het Duitse merk Fuchs Schmitt is in 1967 opgericht door Paul Fuchs en Hans Schmitt. Deze specialist in damesjassen zorgt ervoor dat u voor elk seizoen een geweldige en stijlvolle jas hebt die bestand is tegen het grillige Nederlandse weer.

De jassen van Fuchs Schmitt combineren op een natuurlijke manier klassieke elementen met een trendy twist. Ook qua kleurcombinaties is de collectie divers. Zowel de liefhebbers van frisse, in het oog springende kleuren als de fans van zachtere en neutralere tinten vinden een jas van hun gading. Knusse texturen, trendy patronen en lichte stoffen creëren een mooie balans tussen design, draagcomfort en functionaliteit.

Fuchs Schmitt is bovendien een merk dat oog heeft voor duurzaamheid. Het merk vervaardigt de wattering van veel jassen namelijk uit gerecyclede materialen die gewonnen worden uit petflessen. Op die manier zijn er minder grondstoffen, water en energie nodig voor de productie, terwijl er zowel op het land als in het water minder plastic afval in het milieu belandt.

Wilt u graag kennismaken met de collectie van Fuchs Schmitt? Dan zit u bij Modehuis Pleunis goed! Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen of een keer langskomen in onze winkel in het centrum van Vlodrop.

#modehuispleunis #damesmode #herenmode