Skip to main content

Stijlvol en comfortabel het voorjaar in met materialen voor optimaal draagcomfort

21 maart 2023

Op het gebied van materialen kunnen we in het voorjaar alle kanten op. Zo is er bijvoorbeeld een belangrijke rol weggelegd voor kant, katoen en linnen, stuk voor stuk luchtige materialen die stijl combineren met draagcomfort. Bovendien zijn ze geschikt voor zowel chique kleding als outfits met een meer casual uiterlijk.

Ook denim verdwijnt komend voorjaar zeker niet uit het modebeeld. Integendeel, het is een evergreen die terugkomt in diverse streetlooks die geschikt zijn als kantooroutfit en vrijetijdskleding. Zeker voor heren is casual luxe een beproefde stijl die ook komend voorjaar populair blijft.

Bij Modehuis Pleunis combineren we de actueelste trends met de beste en comfortabelste materialen. Wilt u kennismaken met onze actuele voorjaarscollectie? En ontvangt u graag een deskundig en gepersonaliseerd kledingadvies? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op via +31 (0)475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl.

U kunt ook het contactformulier op www.modehuispleunis.nl invullen of een keer langskomen in onze winkel in hartje Vlodrop.

#modehuispleunis #damesmode #herenmode