Skip to main content

Op naar het voorjaar!

4 april 2023

Nu de traditionele winterfeesten Kerstmis en carnaval weer achter de rug zijn, komt de lente in zicht. Een tijd waarin de natuur weer begint te bruisen, de kleur gestaag terugkomt in het landschap en het steeds aangenamer toeven is in de buitenlucht.

Het voorjaar is ook op modegebied een tijd van vernieuwing en verandering. Een ideale periode om uw kledingcollectie te voorzien van een nieuwe impuls die helemaal aansluit op de actuele trends. Denk bijvoorbeeld aan ‘comfy smartness’. Deze trend combineert soepele en comfortabele stoffen met aangename pasvormen en elegantie.

Daarnaast ruimt de actuele voorjaarsmode voor dames volop ruimte in voor uiteenlopende prints en patronen die garant staan voor levendige voorjaarseffecten. Die benadrukken de ‘joie de vivre’ van de lente. Wat betreft kleur is er volop ruimte voor weelderige combinaties van intense kleuren zoals roze, oranje en fris weidegroen, maar ook voor meer klassieke kleuren en patronen zoals marineblauw, wit, olijfgroen en rood.

Actuele voorjaarstrends vertalen naar uw persoonlijke kledingsmaak en -kast: dat is de belangrijkste missie van Modehuis Pleunis. Bent u benieuwd naar onze actuele voorjaarscollectie? En ontvangt u graag een deskundig en gepersonaliseerd kledingadvies? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op via +31 (0)475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl.

U kunt ook het contactformulier op www.modehuispleunis.nl invullen of een keer langskomen in onze winkel in hartje Vlodrop.

#modehuispleunis #damesmode #herenmode