Skip to main content

Merk in de spotlight: Claudio Campione

14 februari 2023

Claudio Campione is een merk dat staat voor hoogwaardige, sportieve en trendy herenkleding. De ontwerpen vallen op door de hoge kwaliteit, ragfijne afwerking en perfecte pasvormen. Een belangrijk kenmerk van de collectie is de gedetailleerde aandacht voor kleurthema’s. Die visie maakt het mogelijk om jassen, broeken, sweatshirts en overhemden op diverse en verrassende manieren te combineren. Zo profiteert u van een groot en veelzijdig aanbod met een hoge en uniforme kwaliteitsstandaard.

Claudio Campione werkt samen met toonaangevende Europese wevers. Veel overhemden van het merk zijn dan ook uitgevoerd in hoogwaardig gemerceriseerd katoen. De jassen van het Duitse merk zijn waterdicht en –afstotend, ademend en bestand tegen de stevige Hollandse wind. Hippe knitwear, tricots in vele materialen, katoenen stretchbroeken en jeans completeren het aanbod en creëren een complete outfit voor de moderne, zelfbewuste en actieve man.

Claudio Campione is een van de merken binnen de brede en diverse collectie van Modehuis Pleunis. Benieuwd naar ons assortiment? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op via +31 (0)475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl. U kunt natuurlijk ook een keer langskomen in onze ruim opgezette en gezellige winkel in hartje Vlodrop.

Volg ons ook op Instagram: www.instagram.com/modehuis_pleunis

modehuispleunis #damesmode #herenmode