Skip to main content

Een prettige en laagdrempelige winkelervaring voor iedereen!

22 februari 2023

Voor mensen die minder goed ter been zijn, wordt winkelen vaak een stuk minder leuk. In veel steden en dorpen liggen de bushalte, het treinstation of de parkeerplek bijvoorbeeld niet in de directe nabijheid van het winkelhart.

De alternatieven zijn vaak ook niet ideaal. Een taxi is bijvoorbeeld peperduur. Online bestellen lijkt op het eerste gezicht een prima optie, maar heeft eveneens zijn keerzijden. Dat geldt zeker voor kleding, bij uitstek een productgroep met een heel persoonlijk tintje. Hoe vaak gebeurt het niet dat een online bestelde trui, broek of rok linea recta retour gaat omdat de maat niet helemaal klopt of omdat het item er op de webpagina een stuk mooier uitziet dan in het echt?

Bij Modehuis Pleunis streven we ernaar om iedereen een perfecte fysieke winkelervaring aan te bieden. U kunt bij ons bijvoorbeeld probleemloos parkeren voor de deur, waardoor u vanuit de auto gelijk de zaak binnenloopt. Heeft u geen auto? En kan niemand u brengen? Geen probleem. We bieden op verzoek namelijk ook de optie aan om klanten op te halen en na afloop van het winkelbezoek weer naar huis te brengen. Een stukje extra service dat de klant volgens ons verdient!

Benieuwd naar onze collectie, bezoekmogelijkheden en persoonlijke dienstverlening? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 0475-401348 of modehuispleunis@hetnet.nl. U kunt natuurlijk ook een keer langskomen in onze ruim opgezette en gezellige winkel in hartje Vlodrop.

Volg ons ook op Instagram: www.instagram.com/modehuis_pleunis

modehuispleunis #damesmode #herenmode