Skip to main content

Oog en oor voor persoonlijke modewensen

7 februari 2023

Mode is een heel persoonlijk iets. Wat je draagt, bepaalt deels je identiteit. Kledingsmaken en -stijlen kunnen per persoon, maar ook per gelegenheid, heel erg verschillen. Wat iemand anders prachtig vindt, hoeft niet per definitie aan te sluiten op uw persoonlijke kledingsmaak of garderobe. En voor een feestelijke of officiële gelegenheid, zoals een communie of een jubileumceremonie, trekt u natuurlijk wat anders aan dan voor een stevige winterwandeling in de buitenlucht.

Modehuis Pleunis ziet het als zijn taak om het overweldigende modeaanbod te vertalen naar de persoonlijke wensen, behoeften en garderobe van de klant. Hoe we dat doen? Allereerst door goed te luisteren. We nemen de tijd om de klant te leren kennen en zijn of haar wensen in een ontspannen setting uitvoerig te bespreken. Dit zorgt ervoor dat we vaak precies weten wat iemand in de kledingkast heeft hangen en prima kunnen inschatten welke nieuwe items een mooie aanvulling vormen op die bestaande collectie.

Ook bij het inkopen kijken we niet alleen naar de nieuwste trends, maar leggen we tevens ons oor te luister bij de klanten. Wat vinden ze mooi en waar hebben ze behoefte aan? Het antwoord op die vragen bepaalt grotendeels wat we wel en niet inkopen.

Bent u benieuwd naar ons veelzijdige assortiment? En hecht u veel waarde aan een fijne winkelervaring en persoonlijk kledingadvies? Neem dan gerust contact met ons op via 0475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in de winkel om het diverse aanbod met eigen ogen te bekijken en bezoek eens onze mooie vernieuwde website www.modehuispleunis.nl

Volg ons ook op Instagram: www.instagram.com/modehuis_pleunis

modehuispleunis #damesmode #herenmode