Skip to main content

Merk in de spotlight: Anotherwoman

28 februari 2023

Anotherwoman is een eigentijds modemerk uit eigen land voor de modebewuste, energieke en zelfverzekerde vrouw. De collectie bestaat uit pullovers, vesten, jurken, blouses, T-shirts, jasjes, rokken en broeken. Originaliteit en comfort staan centraal en komen tot uiting in zowel chique als meer casual ogende ontwerpen.

Anotherwoman brengt vier keer per jaar een nieuwe collectie uit, eentje voor elk jaargetijde. De collectie omvat diverse kleurthema’s die aansluiten op de actueelste modetrends. Anotherwoman flirt daarnaast graag met mooie en verrassende dessins, zoals stippen, strepen, bloemen en dierenprints. De aandacht voor detail, goede pasvormen en combinatiemogelijkheden komt terug in elk item en de gebruikte materialen. De collectie is beschikbaar in een breed scala aan verschillende maten.

Wilt u graag kennismaken met de collectie van Anotherwoman? Dan zit u bij Modehuis Pleunis goed! Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl. U kunt ook het contactformulier op www.modehuispleunis.nl invullen of een keer langskomen in onze winkel in hartje Vlodrop.

Volg ons ook op Instagram: www.instagram.com/modehuis_pleunis

#modehuispleunis #damesmode #herenmode