Skip to main content

Volop genieten van een bijzondere fysieke winkelervaring

15 augustus 2023

Je hoort soms dat online shoppen de toekomst heeft en het fysieke winkelen langzaam maar zeker uitsterft. Toch laat de realiteit een ander beeld zien. Zeker in het post-coronatijdperk zien we dat veel mensen weer behoefte hebben aan en volop genieten van een plezierige en ontspannen fysieke winkelervaring.

Vooral bij het kopen van kleding heeft het zien, aanraken en passen van artikelen een duidelijke meerwaarde. Ontspannen neuzen tussen de collectie en zelf uw eigen outfit samenstellen is toch een compleet andere ervaring dan plaatjes bekijken op internet. Wij combineren die tastbare winkelervaring met een gezonde dosis gezelligheid en persoonlijk maatwerk. Dankzij de nieuwe parkeerplaatsen kunt u bovendien direct voor de deur uw auto kwijt.

Wilt u ook winkelen in een gezellige en ongedwongen sfeer en onze gevarieerde collectie ontdekken? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)475-40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel aan de Markt in Vlodrop.

#modehuispleunis #damesmode #herenmode