Skip to main content

Kwaliteit boven kwantiteit

22 augustus 2023

Het bewustzijn dat de natuurlijke hulpbronnen van de aarde beperkt zijn en we zuinig moeten zijn op materialen en spullen, dringt langzamerhand dieper door tot brede lagen van de samenleving. Daarnaast zorgt de inflatie ervoor dat veel mensen wat bewuster en voorzichtiger om moeten gaan met hun geld.

In de kledingbranche vertalen die ontwikkelingen zich naar een groeiende nadruk op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Mensen kopen bijvoorbeeld vaker een broek, trui of blouse van topkwaliteit die heel lang meegaat dan meerdere items met een kortere levensduur. Zulke bewuste kopers, die gericht op zoek zijn naar een combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en stijl, zijn bij ons aan het juiste adres.

Wij kopen namelijk heel klantgericht in en zien duurzaamheid en kwaliteit als speerpunten bij het samenstellen van onze collectie. Door breed in plaats van heel diep in te kopen, hebben we een gevarieerde collectie met beperkte eenheden die voor elk budget volop mogelijkheden biedt.

Benieuwd naar ons actuele aanbod? Bel dan gerust naar +31 (0)475-40 13 48 of stuur een mailtje naar modehuispleunis@hetnet.nl. Of kom een keer langs in onze gezellige en inmiddels weer goed bereikbare winkel in het gezellige dorpshart van Vlodrop.

#modehuispleunis #damesmode #herenmode