Skip to main content

Uw adres voor betaalbare kwaliteit

31 oktober 2023

“𝐇𝐞𝐥𝐚𝐚𝐬 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐰𝐞 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐰𝐞𝐠𝐰𝐞𝐫𝐤𝐳𝐚𝐚𝐦𝐡𝐞𝐝𝐞𝐧 𝐦𝐨𝐞𝐢𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐨𝐟 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐫𝐞𝐢𝐤𝐛𝐚𝐚𝐫 𝐯𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐡𝐨𝐨𝐟𝐝𝐢𝐧𝐠𝐚𝐧𝐠. 𝐔 𝐤𝐮𝐧𝐭 𝐯𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠𝐚𝐧𝐠 𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐊𝐚𝐬𝐭𝐞𝐞𝐥𝐰𝐞𝐠 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐛𝐢𝐣 𝐨𝐧𝐬 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐛𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧. 𝐖𝐢𝐣 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐠𝐫𝐚𝐚𝐠 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐮 𝐨𝐩𝐞𝐧!”

Het vinden van de juiste balans tussen prijs en kwaliteit is een belangrijk aandachtspunt bij het samenstellen van een modecollectie. U wilt mooi en representatief voor de dag komen, maar tegelijkertijd prijsbewust kopen. Onze collectie houdt hier rekening mee en is het resultaat van een zorgvuldige selectie die uitgaat van een goede balans tussen prijs en kwaliteit. We willen een winkel zijn die modieuze en goede kleding levert voor elke beurs en verschillende smaken.

Modehuis Pleunis koopt heel bewust in op de modevoorkeuren, bestaande collecties en het draagmoment van de klant. Het zijn elementen die we allemaal meenemen bij het inkopen en leveren van een gepersonaliseerd kledingadvies. De aandacht voor het draagmoment zorgt ervoor dat u bij ons altijd iets vindt dat past bij het seizoen of een speciale gelegenheid.

Wilt u meer weten over onze collectie of een persoonlijk kledingadvies inwinnen? Kom dan gerust een keer langs in Vlodrop of neem contact met ons op via 0475-401348 of modehuispleunis@hetnet.nl.

#modehuispleunis #damesmode #herenmode