Skip to main content

Alberto: goede en mooie broeken voor iedereen en elke gelegenheid

24 oktober 2023

“Helaas zijn we door wegwerkzaamheden moeilijk of niet bereikbaar via de hoofdingang. U kunt via de achteringang op de Kasteelweg parkeren en bij ons naar binnen komen. Wij maken graag voor u open!”

Al sinds 1922 specialiseert Alberto zich in het maken van hoogwaardige kwaliteitsbroeken en -jeans. Het Duitse herenmerk maakt tijdens de productie gebruik van de laatste technologieën en vernieuwingen. Daarnaast kiest Alberto bewust voor kwalitatief hoogwaardige stoffen en garens die op duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze zijn geproduceerd.

Dankzij deze zorgvuldig geselecteerde materialen, gecombineerd met jarenlange ervaring en een flinke dosis vakmanschap, is iedere broek tot in detail afgewerkt. Zo levert Alberto kwaliteit en een uiteenlopende collectie (van slimfit-jeans tot klassieke pantalons in verschillende kleuren) op een ecologische verantwoorde manier. Of u nu een zakelijke afspraak hebt of op zoek bent naar een broek met een meer ‘casual’ uitstraling voor informele gelegenheden: Alberto heeft voor elk wat wils.

Wilt u graag kennismaken met de actuele collectie van Alberto? Neem dan contact met ons op via 0475-401348 of modehuispleunis@hetnet.nl. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze gezellige en ruim opgezette winkel in hartje Vlodrop.

#modehuispleunis #damesmode #herenmode