Skip to main content

Nieuw merk in onze collectie: Myra by NED

20 februari 2024

We zijn continu op zoek naar interessante manieren om onze collectie verder uit te breiden en te diversifiรซren. Daarom maakt een nieuw merk zijn opwachting in ons assortiment. Myra by NED is een veelzijdig topmerk voor in diverse stijlen en kleuren.

Of u nu een speciale outfit nodig heeft voor een feestelijke gelegenheid, als zakenvrouw representatief voor de dag wilt komen of u in uw vrije tijd stijlvol wilt kleden: Myra by NED biedt uitkomst met prints, kleuren en stoffen die garant staan voor internationale allure.

De collectie combineert vrouwelijkheid met nonchalante klasse en biedt een ruim arsenaal aan mix-en-matchmogelijkheden. De kleuren en prints bieden legio combinatiemogelijkheden waarmee u moeiteloos een unieke en persoonlijke look creรซert. Niet voor niets hanteert Myra by NED het motto โ€˜dare to be differentโ€™.

Bent u benieuwd naar de ontwerpen van Myra by NED? En wilt u de nieuwe lente en zomercollectie van het merk ontdekken? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze gezellige en ruim opgezette winkel in hartje Vlodrop!

#modehuispleunis #damesmode #herenmode