Skip to main content

Joseph Ribkoff: een begrip in de wereld van kwaliteitsmode

14 februari 2024

Joseph Ribkoff is een begrip in de wereld van de internationale damesmode. De ontwerpen staan garant voor kwaliteit en combineren een unieke stijl en trendy uiterlijk met veel draagcomfort en een hoogwaardige productiekwaliteit. 

Opvallend is dat Joseph Ribkoff alle kleding in thuisland Canada ontwerpt, naait en vervaardigt. Het merk levert onder meer stijlvolle cardigans, modieuze T-shirts, stijlvolle blazers, fraaie blouses en even comfortabele als mooie broeken, rokken en jurken. Casual, feestelijk of stijlvol en elegant: Joseph Ribkoff heeft een passende outfit voor elke gelegenheid en weet doorlopend must-haves te produceren die het hart van modebewuste vrouwen sneller doen kloppen.

De nieuwste collectie zit vol met kleur, prints en vrouwelijke lijnen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het beste en nieuwste uit de uitgebreide collectie van Joseph Ribkoff. Nieuwsgierig? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl. U kunt natuurlijk ook altijd een bezoekje brengen aan onze gezellige winkel in hartje Vlodrop om de Ribkoff-pareltjes met eigen ogen te aanschouwen!

#modehuispleunis #damesmode #herenmode