Skip to main content

Merk in de spotlight: Ledûb

30 mei 2023

Ledûb is al vijftig jaar een gerenommeerd merk in de wereld van de internationale mannenmode. De collectie bestaat uit een breed en divers gamma aan (strijkvrije) overhemden en poloshirts. Ideaal voor het buitenseizoen dat inmiddels weer voor de deur staat.

Naast meerdere pasvormen zoals modern fit en slim fit, biedt Ledûb ook meerdere mouwlengtes aan. Denk bijvoorbeeld aan de extra lange mouw als de mouwen van ‘gewone’ herenoverhemden vaak wat te kort uitvallen. Het brede aanbod aan verschillende boordmodellen, seizoenskleuren en printdessins zorgt voor veel keuzevrijheid.

Een stevige dosis vakmanschap, innovatieve aanpak en de eigen ontwikkeling van stofdessins geven de collecties van Ledûb een eigen smoel en uniek karakter.

Benieuwd naar de collectie van Ledûb? Dan bent u bij Modehuis Pleunis aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op via +31 (0)475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website www.modehuispleunis.nl invullen of een keer langskomen in onze gezellige winkel in hartje Vlodrop!

#modehuispleunis #damesmode #herenmode