Skip to main content

Merk in de spotlight: Impulso

23 mei 2023

Impulso is een rasecht Italiaans modemerk voor mannen dat traditioneel vakmanschap weet te combineren met vernieuwende technieken en hedendaagse modekennis. De ontwerpers van Impulso ontwerpen hun op de Italiaanse levensstijl geïnspireerde truien, vesten en polo’s niet ver van het beroemde Gardameer.

Veel kledingstukken binnen de collectie zijn vervaardigd uit zuiver katoen van absolute topkwaliteit. Het materiaal is niet alleen huidvriendelijk, maar tevens stevig en scheurvrij. De typische Impulso-stijl is een delicate kruisbestuiving van sportiviteit, draagcomfort en elegantie. Impulso heeft oog voor duurzaamheid en het milieu en gebruikt bijvoorbeeld geen agressieve en schadelijke kleurstoffen.

Wilt u graag kennismaken met de collectie van Impulso? Dan zit u bij Modehuis Pleunis goed! Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website (www.modehuispleunis.nl) invullen of een keer langskomen in onze gezellige en ruim opgezette winkel in het hart van Vlodrop.

#modehuispleunis #damesmode #herenmode