Skip to main content

Een oprechte passie voor mode

3 oktober 2023

Klanten verrassen en verwennen met mooie kleding die naadloos aansluit op hun persoonlijke smaak en collectie: dat is waar wij voor staan en de kern van ons motto โ€˜Passion for Fashionโ€™. Onze passie voor mode dragen we op verschillende manieren uit. Zo volgen we natuurlijk altijd met een scherp oog de actueelste ontwikkelingen op modegebied en vertalen we seizoenstrends naar verrassende collecties en originele combinaties voor onze doelgroep.

Omdat we graag maatwerk leveren, is goed selecteren ook belangrijk. Wat sluit optimaal aan op de smaak, behoeften en garderobe van onze klanten? Deze vraag nemen we consequent mee bij de inkoop en proberen we altijd op individueel niveau te beantwoorden.

Tot slot geloven we in de kracht van een optimale en gepersonaliseerde winkelervaring. U krijgt in onze ruim opgezette winkel de tijd en ruimte om onder het gemak van een smakelijke kop koffie op uw gemak rond te kijken en verschillende items te passen en combineren. Rondkijken en winkelen in een relaxte, gastvrije en hartelijke sfeer staan bij ons centraal. Kundige verkopers voorzien u indien gewenst graag van gericht advies.

Benieuwd naar ons aanbod en onze diensten? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in hartje Vlodrop of neem contact met ons op via +31 (0)475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl.

๐‡๐ž๐ฅ๐š๐š๐ฌ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฐ๐ž ๐๐จ๐จ๐ซ ๐ฐ๐ž๐ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ณ๐š๐š๐ฆ๐ก๐ž๐๐ž๐ง ๐ฆ๐จ๐ž๐ข๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐จ๐Ÿ ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐›๐ž๐ซ๐ž๐ข๐ค๐›๐š๐š๐ซ ๐ฏ๐ข๐š ๐๐ž ๐ก๐จ๐จ๐Ÿ๐๐ข๐ง๐ ๐š๐ง๐ . ๐” ๐ค๐ฎ๐ง๐ญ ๐ฏ๐ข๐š ๐๐ž ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ ๐š๐ง๐  ๐จ๐ฉ ๐๐ž ๐Š๐š๐ฌ๐ญ๐ž๐ž๐ฅ๐ฐ๐ž๐  ๐›๐ข๐ฃ ๐จ๐ง๐ฌ ๐ง๐š๐š๐ซ ๐›๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง. ๐–๐ข๐ฃ ๐ฆ๐š๐ค๐ž๐ง ๐ ๐ซ๐š๐š๐  ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฎ ๐จ๐ฉ๐ž๐ง!

#modehuispleunis #damesmode #herenmode