Skip to main content

Vertrouwd en persoonlijk winkelen

2 april 2024

Mode is een heel persoonlijk iets. Kleren maken de man en vrouw en bepalen voor een groot deel uw uitstraling. Het is daarom fijn als u bij het uitzoeken van nieuwe kleding kunt sparren met iemand die u kent en weet wat uw smaak en stijl is.

Omdat we bij Modehuis Pleunis werken met een klein, toegewijd en kundig team, kunt u bij ons altijd rekenen op een gepersonaliseerde winkelervaring. Onze verkopers zijn al geruime tijd actief binnen het bedrijf en maken graag tijd en aandacht vrij voor het geven van een solide en persoonlijk kledingadvies.

“We merken dat veel klanten het fijn vinden als ze bekende gezichten zien en terechtkunnen bij een vaste verkoper. Het helpt ook bij het persoonlijker maken van de winkelervaring. We weten wat in de smaak valt bij een bepaalde klant en wat wel of juist niet in zijn of haar kledingkast past”, vertelt eigenaar Truus de Wijs.

Bent u benieuwd naar onze collectie? Of heeft u behoefte aan een persoonlijk kledingadvies? Bel ons dan gerust op 0475-401348 of stuur een mailtje naar contact@modehuispleunis.nl. U kunt natuurlijk ook altijd een keer binnenlopen. De koffie en thee staan klaar!

#modehuispleunis #damesmode #herenmode