Skip to main content

Tip van Truus: kies voor de warmte en deskundigheid van een fysieke winkelervaring

2 januari 2024

De sterke punten van internetwinkels zijn snelheid en gemak. U hoeft de deur niet uit en hebt een kledingstuk vaak al de volgende dag in huis. Zeker in de winter gaat online shoppen echter ten koste van de winkelbeleving. Geen gezellig versierde winkeletalages of de beste wensen van vertrouwde verkopers, maar alleen een scherm zonder persoonlijk contact.

Bovendien heeft online kleding kopen praktische nadelen. Misschien is de maat niet goed. Of wellicht zag die blouse, trui of broek er op het scherm toch net wat aanlokkelijker uit dan in het echt. De fysieke kledingzaak onderscheidt zich door een persoonlijke bediening en goed kledingadvies in een gezellige en warme sfeer die perfect past bij de tijd van het jaar.

Daarnaast kunt u de collectie bekijken, kleding op uw gemak passen en met eigen ogen zien of een item past bij uw kledingstijl en -collectie. Kundige verkopers geven ter plekke maatwerkadvies, een dienst die in een webwinkel ontbreekt.

Wilt u profiteren van de voordelen en personal touch van een kledingzaak met hart voor de klant? Dan bent u bij Modehuis Pleunis aan het juiste adres. Loop gerust een keer binnen of neem contact met ons op via 0475-401348 of modehuispleunis@hetnet.nl.

𝐏𝐚𝐫𝐤𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐧 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐮𝐫 𝐯𝐢𝐚 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐞𝐬𝐭𝐫𝐚𝐚𝐭 𝐞𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐠𝐞𝐫𝐰𝐞𝐠.

#modehuispleunis #damesmode #herenmode