Skip to main content

Prettig winkelen in een vertrouwde omgeving

14 november 2023

𝐇𝐞𝐥𝐚𝐚𝐬 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐰𝐞 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐰𝐞𝐠𝐰𝐞𝐫𝐤𝐳𝐚𝐚𝐦𝐡𝐞𝐝𝐞𝐧 𝐧𝐨𝐠 𝐬𝐭𝐞𝐞𝐝𝐬 𝐦𝐨𝐞𝐢𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐨𝐟 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐛𝐞𝐫𝐞𝐢𝐤𝐛𝐚𝐚𝐫 𝐯𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐡𝐨𝐨𝐟𝐝𝐢𝐧𝐠𝐚𝐧𝐠. 𝐔 𝐤𝐮𝐧𝐭 𝐯𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠𝐚𝐧𝐠 𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐊𝐚𝐬𝐭𝐞𝐞𝐥𝐰𝐞𝐠 𝐨𝐟 𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐞𝐞𝐫𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬 𝐛𝐢𝐣 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐦𝐚𝐥𝐢𝐠𝐞 𝐠𝐞𝐦𝐞𝐞𝐧𝐭𝐞𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐩𝐚𝐫𝐤𝐞𝐫𝐞𝐧. 𝐖𝐢𝐣 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐠𝐫𝐚𝐚𝐠 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐮 𝐨𝐩𝐞𝐧.

Vertrouwen en vertrouwdheid zijn belangrijke pijlers onder een fijne winkelervaring. Een klant moet kunnen rekenen op een eerlijk en deskundig advies en zich op zijn of haar gemak voelen in een winkel. Wij werken met een klein en toegewijd team dat kennis van het modevak combineert met een klantgerichte werkwijze. Onze verkopers zijn al geruime tijd actief binnen het bedrijf.

Veel klanten vinden het prettig als ze bekende gezichten zien en met hun vragen en wensen terechtkunnen bij een vaste verkoper. We weten meestal precies wat in de smaak valt bij een bepaalde klant en wat wel of juist niet in zijn of haar kledingkast past.

Bent u benieuwd naar onze collectie? Of heeft u behoefte aan een persoonlijk kledingadvies? Bel ons dan gerust op 0475-401348 of stuur een mailtje naar contact@modehuispleunis.nl. U kunt natuurlijk ook altijd een keer binnenlopen in onze gezellige winkel in hartje Vlodrop. De koffie en thee staan klaar!

#modehuispleunis #damesmode #herenmode