Skip to main content

Merk in de spotlight: Just White

2 mei 2023

Nu de zon zich weer uitbundiger laat zien en de temperaturen buiten gestaag oplopen, gaan we vaak voor lichte en luchtige kleding. Just White zorgt er met een uitgebreid assortiment aan mooie blouses, shirts en tops voor dat u altijd en overal een stijlvolle entree maakt.

Door het gebruik van unieke en originele prints, bijzondere designs, mooie knopen en uitgebalanceerde kleurcombinaties, zijn de items van Just White nét wat anders dan de standaard witte blouses die bijna iedereen in de kast heeft hangen. U kunt de ontwerpen prima combineren met een rijk en divers spectrum aan rokken, broeken en schoenen.

Of u nu een belangrijke zakelijke afspraak heeft, uitgenodigd bent voor een chic etentje of wilt genieten van een wandeling en terrasje in de stad: Just White zorgt ervoor dat u altijd verzorgd, elegant en representatief voor de dag komt.

Wilt u graag kennismaken met de collectie van Just White? Dan zit u bij Modehuis Pleunis goed! Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen of een keer langskomen in onze winkel in het centrum van Vlodrop.

#modehuispleunis #damesmode #herenmode