Skip to main content

Merk in de spotlight: Dolcezza

13 juni 2023

Dolcezza is een Noord-Amerikaans modemerk dat bestaat sinds 2003. Het merk staat garant voor een divers spectrum aan moderne dameskleding en accessoires met een verfijnde look en verrassend creatieve insteek.

Wat gelijk opvalt is dat de dessins gebaseerd zijn op het werk van gerenommeerde internationale kunstenaars. Dankzij een uitgebreide expertise op het gebied van printprocessen, maakt Dolcezza unieke prints van het werk van kunstenaars van over de hele wereld. Elke print draagt de persoonlijkheid en identiteit van zijn makers en zorgt voor een spannende fusie van mode en kunst.

Dankzij die rijkelijk gevulde en voortdurend evoluerende inspiratiebron, slaagt Dolcezza er elk seizoen in om onderscheidende en frisse nieuwe stijlen te creëren. De kledingstukken zijn grotendeels gemaakt van natuurlijke, ademende en kwalitatief hoogwaardige vezels. Het resultaat? Een hoge mate van comfort en een geweldige pasvorm.

Wilt u graag kennismaken met de collectie van Dolcezza? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen of een keer langskomen in onze gezellige winkel in hartje Vlodrop.

#modehuispleunis #damesmode #herenmode