Skip to main content

Tip van Truus: kies voor de kracht van persoonlijk advies

6 december 2022

U herkent het vast wel: vol verwachting opent u het pakket met de kledingstukken die u een paar dagen geleden online bestelde. Al snel overheerst de teleurstelling: de trui, broek of jas blijkt er in werkelijkheid lang niet zo goed uit te zien als u voorgespiegeld werd op de plaatjes. Bovendien blijkt de pasvorm verre van perfect te zijn.

Gemak verandert in ergernis. U moet de gekochte spullen terugsturen en maar afwachten of de volgende bestelling wel haar online-belofte waarmaakt. Bij een gespecialiseerde fysieke modezaak heeft u dit probleem niet. U kunt op uw gemak en in een ontspannen sfeer collecties bekijken en kledingstukken passen die in de smaak vallen. Een ervaren modespecialist voorziet u van een stuk persoonlijk advies dat er online niet is. U combineert maatwerk met een prettige winkelervaring en bent verzekerd van een goede en stijlvolle match.

Wilt u profiteren van de voordelen en persoonlijke aandacht van een kledingzaak met hart voor de klant? Dan bent u bij Modehuis Pleunis aan het juiste adres. Loop gerust een keer binnen of neem contact met ons op via 0475-401348 of modehuispleunis@hetnet.nl.

Volg ons ook op Instagram: www.instagram.com/modehuis_pleunis of bezoek onze website www.modehuispleunis.nl

#modehuispleunis#damesmode#herenmode