Skip to main content

Modetrends vertalen naar een persoonlijk kledingadvies 

4 oktober 2022

Actuele modetrends vertalen naar de belevingswereld en garderobe van de klant: dat is de kerntaak van een specialist als Modehuis Pleunis. Dit bereiken we op een aantal manieren. Allereerst kijken we goed naar de kledingstijl van elke klant. We vergelijken nieuwe collecties met wat iemand al in huis heeft en zoeken op basis van die vergelijking naar de beste match. 

Daarnaast ruimen we veel tijd en ruimte in voor een gericht en gepersonaliseerd kledingadvies. Klanten kunnen in de winkel op hun gemak rondkijken en in een ontspannen setting uitgebreid passen wat ze mooi vinden. Onze verkoopsters kunnen u voorzien van maatwerkadvies. Shoppen bij Modehuis Pleunis is dan ook meer dan alleen ‘producten kopen’: een bezoek aan onze zaak staat garant voor een plezierige, ongedwongen en persoonlijke winkelervaring. 

Wilt u meer weten over onze collectie, winkel en service? Kom dan gerust een keer langs in Vlodrop of neem contact met ons op via 0475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl. Volg ons ook op Instagram: www.instagram.com/modehuis_pleunis

#modehuispleunis #damesmode #herenmode