Skip to main content

Merk in de spotlights: Gardeur

8 november 2022

Bij Modehuis Pleunis vindt u een divers aanbod aan kwaliteitsmerken. Deze keer zoomen we in op dames- en herenmerk Gardeur.

Gardeur is een broekenspecialist uit Mönchengladbach die staat voor ambachtelijke topkwaliteit. Uniek aan Gardeur is dat het merk een eigen atelier heeft waarin alle stappen van de productontwikkeling – van het eerste ontwerp tot de in de puntjes afgewerkte broek die in de winkel komt – gebundeld zijn.

Een in-house team van deskundigen op het gebied van design en prototype-ontwikkeling, een eigen naaiafdeling en een uitgekiend kwaliteitssysteem garanderen een stijlvol uiterlijk en de perfecte pasvorm. Omdat Gardeur beschikt over eigen productiefaciliteiten, is het merk in staat om alle productiestappen op een betrouwbare manier te controleren en bewaken.

Daarnaast besteedt Gardeur veel aandacht aan duurzaamheid. Zo zet het bedrijf in op gerecyclede materialen zoals katoen uit snijresten en restmaterialen die overblijven bij de garenproductie en stoffabricage. Maar ook op polyester dat grotendeels wordt gewonnen uit petflessen. Het gebruikte katoen komt allemaal uit de Zuid-Spaanse regio Andalusië. Het is vrij van transgenen en wordt geteeld en geoogst volgens Europese milieustandaarden en sociale normen. Eerlijke arbeidsomstandigheden en duurzame teelt zijn bij Gardeur gegarandeerd.

Meer weten over onze Gardeur-collectie? Neem dan gerust een kijkje op onze vernieuwde website www.modehuispleunis.nl of neem contact op via 0475-401348 of modehuispleunis@hetnet.nl. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel in hartje Vlodrop.

Volg ons ook op Instagram: www.instagram.com/modehuis_pleunis


#modehuispleunis #damesmode #herenmode