Skip to main content

Merk in de spotlight: Roy Robson

29 november 2022

Wilt u er representatief opstaan op het werk en in het dagelijks leven met een mooi pak, geklede colbert en nette pantalon? Dan is Roy Robson een merk dat kwaliteit en stijl levert en zeker in uw straatje past.

De outfits van Roy Robson kenmerken zich door de delicate balans tussen klassiek en modern, wat onder meer tot uiting komt in het stijlvolle gebruik van kleuren als antraciet, diepblauw en marineblauw. De moderne pasvormen (slimfit) zijn prima te combineren met zowel sneakers als geklede schoenen. Zo creëert u een authentieke look die uw unieke persoonlijkheid naar voren brengt.

Roy Robson produceert het grootste deel van de collectie in Europa. Eerlijke en goede arbeidsomstandigheden en het beperken van de CO2-emissie (geen onnodig lange transporten van grondstoffen) staan hoog in het vaandel bij het Duitse merk.

Benieuwd naar de kleding van Roy Robson? Loop dan gerust eens binnen bij Modehuis Pleunis of neem contact met ons op via +31 (0)475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl.

Volg ons ook op Instagram: www.instagram.com/modehuis_pleunis

#modehuispleunis #damesmode #herenmode