Skip to main content

Leverancier aan het woord: Dominique Buijs Agenturen (Joseph Ribkoff)

25 augustus 2022

Het merk Joseph Ribkoff is opgericht door de gelijknamige man in 1957 in Montreal en bestaat dus inmiddels al meer dan 65 jaar. De kleding wordt in Canada door een groot designteam ontworpen en voor het grootste gedeelte ook geproduceerd in Montreal. Joseph Ribkoff levert 4 collecties per jaar, variërend van sportief tot feestelijk. Vrouwelijkheid vormt de rode draad in alle collecties.

Het merk staat voor stijlvolle, tijdloze damesmode voor elke gelegenheid en ieder uur voor de dag. Van stijlvol tot casual: met de broeken, jurken, tops, vesten en jasjes van Joseph Ribkoff komt u altijd elegant voor de dag.

Joseph Ribkoff werkt sinds 2004 samen met Modehuis Pleunis en wordt in Nederland vertegenwoordigd door Dominique Buijs Agenturen. Een partnerschap dat volgens Manon Ambaum, labelmanager voor Joseph Ribkoff bij Dominique Buijs, goed bevalt. “Het is altijd een feestje als Truus langskomt in de showroom in Amsterdam. In de 18 jaar dat ze Joseph Ribkoff verkoopt, heeft Truus een heel eigen klantenkring opgebouwd en weet zij precies welke items passend zijn. De collecties die in de winkel komen te hangen, koopt ze dan ook met veel zorg en aandacht in. Dat vind ik knap als je bedenkt dat wij een behoorlijk grote collectie hebben.”  

Wilt u profiteren van de voordelen en personal touch van een kledingzaak met hart voor de klant? Dan bent u bij Modehuis Pleunis aan het juiste adres. Loop gerust een keer binnen of neem contact met ons op via 0475-401348 of modehuispleunis@hetnet.nl.

#modehuispleunis #damesmode #herenmode