Skip to main content

Exclusieve herenmerken bij Modehuis Pleunis

8 augustus 2022

De merken die we bij Modehuis Pleunis verkopen zijn met veel zorg en aandacht geselecteerd. De collecties van verschillende merken sluiten goed op elkaar aan en zijn dus prima te combineren. Wat niet iedereen weet, is dat we ook veel moois voor mannen in huis hebben. 

U kunt kiezen uit diverse exclusieve merken. Denk bijvoorbeeld aan Claudio Campione, een sportief en trendy lifestylemerk dat sterk inzet op materialen van hoge kwaliteit en innovatieve technologieën. Of Gardeur en Alberto, uw merken voor kwalitatief uitstekende en stijlvolle pantalons. De collecties van Ledub en Montechiaro bieden een ruim assortiment aan mooie en comfortabele overhemden, truien en vesten. Een merk als Roy Robson biedt uitkomst voor zowel uw formele als ‘casual’ kledingbehoeften, terwijl Milestone een specialist is op het gebied van modieuze en oerdegelijke jassen.

Bent u geïnteresseerd in onze herenmerken en -collectie? Kom dan gerust eens langs in Vlodrop, bel naar 0475 40 13 48 of stuur een mailtje naar modehuispleunis@hetnet.nl.

#modehuispleunis #damesmode #herenmode