Skip to main content

Claudio Ferrici: de tas voor elke gelegenheid

26 september 2022

Bij een stijlvolle damesoutfit hoort ook een mooie en bijpassende tas. Die vind je in de collectie van Claudio Ferrici. Het merk maakt tassen en portemonnees van soepel en hoogwaardig Italiaans kwaliteitsleer. Een belangrijk kenmerk van de tassen is de luxe en mooie afwerking, twee designaspecten die zorgen voor een stijlvolle en elegante look.

De Classico-collectie combineert klassiek en modern met de lange levensduur van kwaliteitsleer. De klassieke ontwerpen zijn tijdloos en verkrijgbaar in smaakvolle kleuren als zwart, marineblauw en bruin. De collectie Quattro Stagioni kenmerkt zich door speelse kleuren en vormgebruik. Natuurlijke lijnen in het leer geven de tassen een perfect, vrolijk lentegevoel. De tassen uit deze deelcollectie zijn verkrijgbaar in een divers scala aan donkere kleuren in combinatie met bv. rood.

Wilt u met eigen ogen de tassen van Claudio Ferrici bekijken? Dan bent u bij Modehuis Pleunis aan het juiste adres! Kom gerust een keer langs in Vlodrop of neem contact met ons op door te bellen naar 0475 40 13 48 of een mailtje te sturen naar modehuispleunis@hetnet.nl. 

#modehuispleunis #damesmode #herenmode