Skip to main content

Tip van Truus: zorg ervoor dat de klant zich speciaal voelt

9 mei 2023

Winkelen is het fijnst in een vertrouwde omgeving. Op een plek waar de mensen uw naam kennen en graag tijd en aandacht besteden aan uw persoonlijke wensen en vragen. Dat geldt zeker voor kleding, bij uitstek een sterk persoonlijke productgroep.

Bij Modehuis Pleunis proberen we ervoor te zorgen dat elke klant zich welkom en speciaal voelt. Onze verkopers zijn niet alleen vriendelijk en behulpzaam, maar hebben ook kennis van zaken. Ze kunnen vragen van klanten beantwoorden en items aanbevelen op basis van persoonlijke ervaringen en de behoeften en kledingstijl van de klant.

Een andere onmisbare voorwaarde voor een prettige en gepersonaliseerde winkelervaring? Een aantrekkelijke winkelruimte en warme sfeer. Klanten moeten genieten van de zintuigelijke ervaring van fysiek winkelen die het internet niet kan bieden. In onze ruim opgezette winkel treft u voldoende mogelijkheden aan om uitgebreid rond te kijken, kleding te passen en rustig te zitten. En een warme kop koffie of thee en koud drankje in de zomer ontbreken natuurlijk ook niet!

Wilt u genieten van een gepersonaliseerde winkelervaring die uw wensen en deskundig advies centraal stelt? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)475 40 13 48 of modehuispleunis@hetnet.nl. U kunt ook het contactformulier op www.modehuispleunis.nl invullen of een keer langskomen in de winkel.

#modehuispleunis #damesmode #herenmode