Skip to main content

Tip van Truus: speel in op de smaak en het draagmoment van de klant

11 april 2023

Hoe vind je als modewinkel de ideale balans tussen prijs, kwaliteit en seizoenstrends? Een sterke en veelzijdige collectie begint met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Modebewustzijn en kwaliteit moeten hand in hand gaan met een aanbod voor elke beurs en oog voor verschillende smaken.

Daarnaast is het van belang om goed in te spelen op het draagmoment van de klant en zijn of haar modevoorkeuren te (her)kennen. Modehuis Pleunis weet van veel vaste klanten bijvoorbeeld precies wat ze in de kast hebben hangen, waar ze naar op zoek zijn en wat aansluit bij hun draagstijl en bestaande outfits. De aandacht voor het draagmoment zorgt er bovendien voor dat u altijd iets vindt dat bij het seizoen of een speciale gelegenheid past. Denk bijvoorbeeld aan een fris lenteoutfit of het ideale item voor een feestelijke gelegenheid als een communie of jubileumfeest.

Wilt u meer weten over onze collectie of een persoonlijk kledingadvies inwinnen? Kom dan gerust een keer langs of neem contact met ons op via 0475-401348 of contact@modehuispleunis.nl.

#modehuispleunis #damesmode #herenmode